Persondatapolitik

JEG ACCEPTERER AT DETTE ER EN AUTOMATISK GENERET MEDDELSE, DER AUTOMATISK BEKRÆFTER AT VORES SYSTEM HAR MODTAGET EN BESTILLING FRA DIG. DETTE ER IKKE EN ORDREBEKRÆFTELSE OG ENDELIG AFTALE PÅ BAGGRUND AF DIN BESTILLING ER ENDNU IKKE INDGÅET.
Persondatapolitik
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

På www.effektlageret.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan fx gøres på følgende måde: I Internet Explorer 5.X slettes cookies under menuen "Funktioner" -> "Internetindstillinger" -> "Slet cookies

På www.effektlageret.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.


DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger

# navn

# adresse

# telefonnummer

# e-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos effektlageret ApS og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige er effektlageret ApS

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.effektlageret.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos effektlageret ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til effektlageret ApS via e-mail: effekt@effektlageret.dk

Thank you

Please continue shopping or go to checkout

Buy more Checkout
Klik her for vores mobilside